alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS

Naisten UFC-vaatteet

 
[8]

NAISTEN UFC-VAATTEET

Reebokin UFC-vaatteista ei asennetta puutu! Kuten ei myöskään lajia harrastavilta naisilta. Jos siis olet UFC-fani , olet tullut oikeaan paikkaan. Naiset, joille kovan luokan kamppailulajit ovat lähellä sydäntä, löytävät Reebokin valikoimasta laadukkaat UFC-paidat ja UFC-hupparit näyttävin painatuksin niin kehään kuin katsomoonkin.

Mitä on UFC?

UFC eli Ultimate Fighting Championship on maailman suurin vapaaotteluita järjestävä yhdysvaltalainen organisaatio. Vapaaottelu on puolestaan yleisnimitys täyskontakti-kamppailulajille, jossa yhdistellään tekniikoita useista perinteisistä kamppailulajeista, ja usein siitäkin käytetään nimitystä ”ultimate fighting”. Myös Reebok UFC -mallisto on saanut vaikutteita monesta eri itsepuolustuslajista, joista nimenomaan vapaaottelun suosio on hurjassa nosteessa ympäri maailmaa. Laji on äärimmäisen raskas ja vaatii harrastajiltaan paljon, mutta samalla sen haastavuus ja monipuolisuus kiehtoo ihmisiä. Samaa kestävyyttä ja monipuolisuutta odotetaan myös lajiin tarkoitetuilta vaatteilta ja varusteilta. Reebokin UFC-vaatteissa onkin panostettu laadukkaisiin materiaaleihin, jotta ne säilyttäisivät kuosinsa kovasta käytöstä huolimatta.

Tunnusta lajia Reebokin UFC-vaatteissa

Naisten UFC-paidoissa on sekä näyttäviä painatuksia että hillittyjä kuvioita. Esimerkiksi UFC Logo Tee on yksinkertaisen tyylikäs, tyköistuva UFC-paita, joka tuntuu pehmeältä ihoasi vasten ja sopii niin salitreeneihin kuin vapaa-ajallekin. Sitten taas esimerkiksi UFC Fight Night Champ Walkout Jersey ja UFC Fight Kit Decorated Jersey ovat virtaviivaisia ja sporttisia UFC-paitoja, joiden näkyvät UFC-tekstit kuvastavat lajin suoraviivaista luonnetta. Samaa periksiantamatonta taisteluhenkeä on Reebokin UFC-huppareissa, esimerkiksi vetoketjullisissa UFC Full Zip Hoodie ja UFC Fight Night Blank Walkout Hoodie -malleissa. Yhdessä UFC-paitojen kanssa UFC-hupparit edustavat UFC:n virallisia ottelupaitoja, joita ottelijat ja lajin vannoutuneet fanit voivat ylpeänä kantaa otteluiltoina ja vapaa-ajalla. Litteät saumat ja kevyt rakenne takaavat hyvän ja napakan istuvuuden ja tuntuvat miellyttävältä yllä.

Tilaa yksilöllinen UFC-paita

Vapaaottelu tarjoaa haastetta ja jännitystä, harrastipa lajia itsepuolustus-, kuntoilu- tai kilpailumielessä, tai vain tämän jännittävän ja armottomankin urheilumuodon seuraajana. Reebokin monipuolinen valikoima sisältää vaativan lajin ystäville ainoat oikeat vaatteet, joilla viimeistelet uskottavan kamppailulajityylisi. Tiettyihin UFC-huppareihin ja UFC-paitoihin saat halutessasi oman tekstipainatuksen – esimerkiksi oman mottosi tai suosikkiottelijasi nimen. Lisätietoa malleista löydät verkkokaupastamme.